PARTNER SØGES

Lottenborg kro søger partner


partnerskab på attraktive vilkår


 

Lottenborg kro-Restaurant-Selskabsforretning søger partner til udvikling af et stort potentiale.


En ideel partner kunne være en eksisterende restaurant/restaurantkæde som gør sig overvejelser om at udvide. En virksomhed med sikker adgang til dygtige kokke og en god organisation iøvrigt.


MEN OGSÅ ! en eller flere kokke som kan se potentialet i sådan en udfordring kan komme på tale som partner/medejer. Du/I kan altså blive medejer uden at det nødvendigvis indebærer nogen stor investering hvis til gengæld kvalifikationerne er gode.


ELLER!!!! en gruppe af lokale borgere som kunne finde det interessant at medvirke til at bevare Lottenborg v/crowdfunding eller som andelshavere: eksempelvis kunne man forestille sig at en forening af 100 borgere/andelshavere indskyder X kr. og herefter som andelshavere er berettigede til fordele som eksempelvis rabatter og overskudsdeling. Fordelen ved en sådan model kunne være at et indledende kundeunderlag er på plads med et forventet engagement fra andelshaverne, som herefter vil kunne tjene penge på at bruge penge.   


Lottenborg Kro er unikt og skønt beliggende ganske tæt på København og lige uden for Lyngby som er Nordsjællands travle handelsby i rivende udvikling.


Lottenborg har plads til ca. 200 gæster indendørs og 2-400 udendørs.

Den store have er forberedt til at kunne blive et populært udflugtsmål både for oplandet og for Københavnere.


Man kan gå til kroen fra Sorgenfri station på 7 minutter og fra Lyngby station på 12 minutter. Bus: til Sorgenfri Slot 2 min fra kroen.


   Seriøse henvendelser: lottenborgkro@gmail.com