Dagensret menu kalender

Her er  kalender for Ugensret

**********************************************************************************************

**********************************************************************************************

fredag den 11.Oktober

Gullasch

Ungarns nationalret. Finskåret Oksekød i krydret sovs, Kartoffelmos og Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

lørdag den 12.Oktober

Gullasch

Ungarns nationalret. Finskåret Oksekød i krydret sovs, Kartoffelmos og Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

søndag den 13.Oktober

Stegt Flæsk

Persillesauce – Kartofler – Spidskål/ærtesalat-Rødbeder og Agurksalat

**********************************************************************************************

fredag den 18.Oktober

Ovnstegt Kylling i svampesauce

2 slags Efterårs salat og Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

lørdag den 19.Oktober

Ovnstegt Kylling i svampesauce

2 slags Efterårs salat og Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

søndag den 20.Oktober

Stegt Flæsk

Persillesauce – Kartofler – Spidskål/ærtesalat-Rødbeder og Agurksalat

**********************************************************************************************

fredag den 25.Oktober

Sprængt Osksebryst

Kartoffler - Peberrodssauce-  Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

lørdag den 26.Oktober

Sprængt Osksebryst

Kartoffler - Peberrodssauce-  Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

søndag den 27.Oktober

Stegt Flæsk

Persillesauce – Kartofler – Spidskål/ærtesalat-Rødbeder og Agurksalat

**********************************************************************************************

fredag den 1. November

Boeuf Bourguignon

Rodfrugtmos - Friskbagtbrød

**********************************************************************************************

lørdag den 2. November

Boeuf Bourguignon

Rodfrugtmos - Friskbagtbrød

**********************************************************************************************

søndag den 3. November

Stegt Flæsk

Persillesauce – Kartofler – Spidskål/ærtesalat-Rødbeder og Agurksalat

**********************************************************************************************

fredag den 8. November

Coq au vin

Fransk Klassiker med kylling braiseret i rødvin med Kartoffel/Sellerimos - Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

lørdag den 9. November

Coq au Vin

Fransk Klassiker med kylling braiseret i rødvin med Kartoffel/Sellerimos - Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

søndag den 10. November

MORTENS AFTENklik her

**********************************************************************************************

fredag den 15. November

Lammeskank

Kartofelfondant - Jordskok salat og Perlebyg salat og Friskbagt Brød


**********************************************************************************************

lørdag den 16. November

Lammeskank

Kartofelfondant - Jordskok salat og Perlebyg salat og Friskbagt Brød

**********************************************************************************************

søndag den 17. November

Stegt Flæsk

Persillesauce – Kartofler – Spidskål/ærtesalat-Rødbeder og Agurksalat

**********************************************************************************************

fredag den 22. November


**********************************************************************************************

lørdag den 23. November


**********************************************************************************************

søndag den 24. November


****************************************************************************************